Tanulmányi kirándulás Angliában

guards

Tanulmányi kirándulás Angliában

Szerző: admint

2017-09-28

Kedves Szülők!

Ebben a tanévben újra utazunk Angliába. Bár a szülői értekezleten önök még egy skóciai útról kaptak tájékoztatót, de sajnos ez az utazás annyira népszerű más országok diákjai körében is, hogy már nem kaptunk helyet a kinti családoknál. Úgy gondoljuk azonban, hogy így is sikerült szép, tartalmas programot összeállítani a gyerekek számára a Student Lines Utazási Iroda segítségével.

Jelentkezési lap >>

A program neve: Tanulmányi kirándulás Angliában

Melynek során ellátogatunk többek között Dickens városába, Rochester-be, elutazunk a híres iskolavárosba, Cambridge-be, tanulmányi látogatást teszünk Shakespeare színházába, a Globe színházba, barangolunk az egyik legszebb angol várkastély sövénylabirintusában, és nem utolsó sorban felfedezzük London nevezetességeit is.
A részletes programot megtalálhatják az iskola honlapján.

A diákok elszállásolása változatlanul családoknál történik, 2-3-4 fős csoportokban.

Az utazás időpontja: 2018. április 02–08.

A részvételi díj, amely tartalmazza az utazás, a szállások, (2 tranzitszállás is) a belépők és a napi háromszori étkezés költségét 144.000 forint. A részvételi díj nem tartalmaz utasbiztosítást, ennek a költségével még számolni kell.

Jelentkezési határidő: 2017. október 27. /péntek/.
A jelentkezéssel egyidejűleg 20 000 forint foglalót kell befizetni. A foglaló befizetése a jelentkezés elfogadásának feltétele. A fennmaradó összeg vonatkozásában részletfizetés lehetséges.
A teljes összeg befizetésének végső határideje: 2018. március 01.

Az utazással kapcsolatban november hónapban szülői értekezletet tartunk, amelyen az utazási iroda képviselője is részt vesz. Amennyiben további kérdéseik merülnének fel, Kapusyné Jenei Katalin tanárnőhöz fordulhatnak a 06-30/280-2326 telefonszámon, vagy érdeklődhetnek az angoltanároknál is.

 

Részletes program >>

Jelentkezési lap >>

 

TowerBig Ben

 

Címkék: ,

HÍREK