Tájékoztatás a gyermekétkeztetés igénybevételéről

Ebédrendelés - Budaörsi 1. számú Általános Iskola

Tájékoztatás a gyermekétkeztetés igénybevételéről

Szerző: admint

2017-10-03

Tisztelt Szülő / Gondviselő!

A gyermekétkeztetés feladatellátásának biztosítása a budaörsi állami fenntartású iskolákban Budaörs Város Önkormányzatának a feladata. Az étkeztetéssel kapcsolatos tudnivalókról az alábbi tájékoztatást adjuk:

Az étkezés ügyintézésének menete:

Étkezés megrendelése

2017. szeptemberétől a gyermekek étkezését az iskola, valamint Budaörs Város Önkormányzatának honlapjáról elérhető webes felületen lehet megrendelni minden hónap 05-15-e között. A program a rendelési lehetőséget minden hónap 15-én lezárja. Az étkezési igény a Polgármesteri Hivatal aulájában található e-pontokon (ingyenesen használható számítógépeken) is leadható. A diétás étkezők is az iskola webes felületén rendelhetik meg az étkezést a nap kiválasztásával.

Étkezés lemondás és pótrendelés

Az étkezést lemondani, illetve pótrendelni szintén a webes felületen lehet, a webes tájékoztatóban leírtak alapján. (előző nap 9 óráig leadott rendelések). Aki pótrendel vagy lemond, az nem kap számlát az aktuális hónapra, hanem csak a következő havi számlába kerül beszámításba.

A rendelési időszak lezárását követően a Polgármesteri Hivatal az Önök rendelése alapján kiállítja a számlákat, melyeket az iskolákban kapnak meg a gyermekek. A számlát a fizetési határidő betartásával a 2017/V…. számlaszám és a gyerek nevének feltüntetésével átutalással vagy a bankban készpénz befizetéssel kell rendezni.

 

Hivatal ügyfélfogadási ideje

Hétfő: 13.00-18.00
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 08.00-12.00, és 13.00-16.00
Csütörtök: nincs ügyfélfogadás
Péntek: 08.00-12.00

Tel: 06-20/289-3771

Vassné Szabó Gabriella           
vassne.szabo.gabriella@budaors.hu

Címkék: ,

HÍREK