Szüreti mulatság és főzőverseny 2015

Szüreti mulatság és főzőverseny

Szüreti mulatság és főzőverseny 2015

Szerző: admint

2015-09-11

Hagyományainknak megfelelően idén is megrendezzük a szüreti mulatságot és főzőversenyt.

2015. szeptember 18-án, pénteken tartjuk. Gyülekezés 14 óráig, utána megnyitó és rövid műsor lesz az aulában. A gyerekek 15.30-ig játékos ügyességi feladatokat oldanak meg, az állomásokra osztályonként vonulnak.
A szőlőpréselés helyszínét a gazdasági folyosón keresztül lehet megközelíteni.

A szülőket – akik főznek – 13 órától várjuk. Hozzanak magukkal: a főzni kívánt étel alapanyagait, bográcsot, állványt és tűzifát, stb., mindent, amire szükségük van a főzéshez, és ha tudnak, egy műanyag asztalt az előkészítéshez. Műanyag tányérokról, evőeszközökről, poharakról, innivalóról, kenyérről is az osztályok gondoskodjanak. A főzés helyszíne: az iskola udvara mögötti füves terület.

Legkésőbb 16.00-kor kezdjük a „lakomát”. Ehhez az iskola udvarán sörpadok lesznek felállítva. Az első évfolyam az ebédlőben étkezhet.

A szüreti mulatság és főzőversenyen elkészült ételeket a zsűri folyamatosan kóstolja, értékeli – eredményhirdetés 16 óra körül várható.
Eső esetén a főzés elmarad.

Mindenkit kérünk, ne feledkezzenek meg a főzésnél, illetve az étkezésnél keletkezett hulladék összetakarításáról (a maradéknak vödrök lesznek kihelyezve, kérjük, kizárólag ezt használják a folyékony hulladék elhelyezésére).

Mindenkit sok szeretettel várunk és nagyon kellemes szórakozást kívánunk!

Osztályonként kb. 10 kg szőlőt kérünk a préseléshez.

Szüreti mulatság és főzőverseny 2015.

Hozzászólás

HÍREK