Szeptember havi étkezés

Ebédrendelés - Budaörsi 1. számú Általános Iskola

Szeptember havi étkezés

Szerző: admint

2017-07-24

Tisztelt Szülők!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a gyermekek szeptemberi iskolai étkezését augusztus 5-15. között lehet megrendelni az iskola honlapján. Rendelés hiányában nem tudjuk biztosítani a gyermek iskolai étkeztetését.

Az iskolai gyermekétkezéssel kapcsolatos igénylőlapok feldolgozása megtörtént. Azok, akik nem adtak le igénylést, de mégis szeretnék, hogy gyermekük részére biztosítsunk étkezést a 2017/2018 tanévre, akkor a mellékelt nyilatkozatot töltsék ki. Ha igényelnek étkezést és kedvezményre is jogosultak, de nem nyújtották be a szükséges nyilatkozatokat és a jogosultságot igazoló dokumentumokat, akkor ezt pótolni szükséges.

A kitöltött, aláírt nyilatkozatokat és a szükséges dokumentumokat kérjük elküldeni a Budaörsi Polgármesteri Hivatal címére – 2040 Budaörs, Szabadság út 134-, vagy ügyfélfogadási időben – hétfőn 13-17-ig, szerdán 08-12-ig és 13-16-ig, pénteken 08-12-ig – a hivatal 113-as szobájában személyesen leadni.

A nyilatkozatok leadásának határideje 2017. július 31.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a megfelelő nyilatkozatok és az igazolások hiányában étkezést és/vagy a kedvezményt nem áll módunkban érvényesíteni, ebben az esetben a támogatás nélküli teljes árat kell fizetni.

 

Címkék:

HÍREK