Made in England

guards

Made in England

Szerző: admint

2013-09-20

Minden, amire az angolok büszkék lehetnek. Részletes program:  Made in England

Az utazás időpontja: 2014. április 21-27. vagy 20-26.

Korosztály: 5-8. osztályosoknak

 

Utazás:   Autóbusszal (légkondicionálás, DVD)

Szállás:   Londoni családoknál (London kertvárosában).

Ellátás:   A családoknál félpanzió (kontinentális reggeli, meleg vacsora), teljes panzió igényelhető.

 

1. nap BÉCS: Délelőtt indulás Budapestről. Városnézés Ausztria fővárosában, Bécsben (Stephansdom, Graben, Hofb urg). Utazás Németországon és Belgiumon keresztül. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap ENGLISH BREAKFAST: Átkelés Angliába a Csalagúton. Reggeli városnézés Sussex legeredetibb kisvárosában, Rye-ban, melynek kikötője valaha az egyik legnagyobb volt az országban. Látogatás az Ypres Tower-ben található múzeumban. Utazás a legutolsó (1066-os) partraszállás városába, Hastings-be (Fishermen’s Museum, Shipwreck Museum), séta a tengerparton. Este a szálláshelyek elfoglalása.

3. nap ANGOL KERINGŐ LONDONBAN: Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall: Lovastestőrség laktanyája, Downing Street 10, zenés őrségváltás a Buckingham Palotánál, St. James’ Park, Th e Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town, Covent Garden,

Trafalgar tér, látogatás a National Gallery-ben.

4. nap AZ ANGOL FOCI: Délelőtt látogatás a híres londoni futballcsapat, a Chelsea stadionjában (a csapat múzeumának megtekintése, majd stadiontúra az öltözőktől a lelátókig). Délután a páratlan gyűjteménnyel rendelkező British Museum megtekintése (ókori kincsek, Rosetti kő, múmiák, stb.), majd szabadprogram és vásárlási lehetőség az Oxford Street-en.

5. nap AZ ANGLIKÁN EGYHÁZ ÉS AZ ANGOL FONT: A kora középkori Southwark Katedrális megtekintése után vásárlás az angol termelők áruit kínáló Borough Market-ban. Séta a Golden Hinde – Globe Színház – Millennium Bridge – Szent Pál Székesegyház útvonalon a City-be. Látogatás a Bank of England múzeumában, ahol egy valódi aranytömböt is megfoghatunk.

6. nap ANGOLOS TÁVOZÁS: Reggel utazás Greenwich-be, látogatás a National Maritime Museumban,majd rövid szabadidő a kirakodóvásárairól híres Greenwich Market standjainál. Hajózás a Temzén a megújult Docklands területén keresztül. Délután látogatás a londoni Tower-ben (koronaékszerek, vesztőhely, fegyvergyűjtemény), majd séta a világ leghíresebb hídján, a Tower hídon. Este indulás haza, átkelés a Csalagúton.

7. nap: Utazás Belgiumon, Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés

Budapestre az esti órákban.

Ennél az utazásnál a részvételi díj tartalmazza a programban szereplő összes belépődíjat is!

 

Student Lines Diákutazási Iroda, Engedélyszám: R-1089/94

H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. Tel.: 302-7767, Fax: 374-0682, Tel./Fax: 302-7637

studentlines@t-online.hu

www.studentlines.hu

TowerBig Ben

Címkék: ,

HÍREK