Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A elsoiskolabudaors.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

A weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a elsoiskolabudaors.hu  tulajdonosa jogosult.

A elsoiskolabudaors.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A elsoiskolabudaors.hu tulajdonosa azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A elsoiskolabudaors.hu  weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a elsoiskolabudaors.hu  akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a elsoiskolabudaors.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A elsoiskolabudaors.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A elsoiskolabudaors.hu  nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a elsoiskolabudaors.hu kifejezetten kizárja.

A elsoiskolabudaors.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a elsoiskolabudaors.hu  weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

.Elérhetőségeink >>

ELÉRHETŐSÉG

Budaörsi 1. Számú Általános Iskola

Tel: +36-23/805-810
Fax: +36-23/805-823
Cím:2040 Budaörs, Hársfa u. 29.
Email:info@elsoiskolabudaors.hu
Web: elsoiskolabudaors.hu