Alapítvány 1 % felajánlása

kozosen_alapitvany

Alapítvány 1 % felajánlása

Szerző: admint

2013-01-21

Kedves Szülők!

A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. Törvénynek köszönhetően lehetőség van arra, hogy magánszemélyek személyi jövedelemadójuk 1%-át felajánlják egy közhasznú tevékenységet folytató alapítvány, így iskolánk, az 1. sz. Általános Iskola Gyermekeinkért Közösen Alapítványa részére.

Alapítványunk anyagi támogatást ad többek között:

– iskolai és szabadidős programok megvalósításához (szakkörök, tanulmányi kirándulások, tanulmányi versenyek, kulturális programok, iskolai nyári tábor, sportprogramok, iskolai vetélkedők, hagyományőrző rendezvények), melyek színesítik az iskola tanulóinak életét, az élményeken keresztül játszva tanítanak;

– az iskolánkba járó szociálisan hátrányos helyzetű tanulóknak ( rászorultság alapján például az iskolai étkezésben)

– az iskola otthonossá tételét segítő tárgyi eszközök (sporteszközök, könyvtári könyvek, stb) beszerzéséhez.

Továbbra is szeretnénk tanulóink oktatásának színvonalát megtartani, emlékezetessé tenni az idejáróknak az iskolában eltöltött időt, rászoruló tanulóinkat támogatni, ezért bízunk abban, hogy idén is többen tudják személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával segíteni az iskolai alapítvány munkáját.

Az iskola közössége nevében köszönetet mondunk azoknak, akik eddig is nekünk adták adójuk 1%-át, valamint köszönjük a további támogatásokat.

Gyermekeinkért Közösen Alapítvány Kuratóriuma

Rendelkezési Nyilatkozata  befizetett adó 1%-áról

A kedvezményezett adószáma:  18660685-1-13

A kedvezményezett neve:  Gyermekeinkért Közösen Alapítvány

HÍREK